Wat betekent ‘immersive’ als metaverse begrip?

Deze vraag wordt me vaak gesteld. Het woord ‘immersive’ wordt veel gebruikt in het metaverse vakjargon en dan voornamelijk in combinatie met een experience; Een immersive experience. Dit komt omdat de metaverse volgens velen ‘immersive’ moet zijn. Maar wat betekent het? Als je het woord ‘immersive’ letterlijk vertaald betekent het meeslepend. Maar wat er voornamelijk mee bedoeld wordt is dat het levensecht is, dat je er volledig in opgaat en dat je de metaverse en de echte wereld bijna niet kan onderscheiden.

Voor als je nog niet weet wat ‘metaverse’ inhoudt, lees dan het artikel over: Wat is de metaverse?

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer