Apple maakt een enorme stap richting de Metaverse met de Apple Vision Pro

Zoals Mark Zuckerberg & Meta in het verleden hun stap richting de metaverse heeft gemaakt door het delen van hun gedachten over de metaverse, in combinatie met hun Meta Quest brillen. Maakt Apple nu haar stap richting de metaverse met de lancering van de Apple Vision Pro! De Apple Vision Pro is een MR(Mixed Reality)-bril, een MR-bril bevat zowel Augmented Reality als Virtual Reality technologie. Apple noemt de bril hun eerste “spatial operating system” en noemt het komende tijdperk “The era of spatial computing”, wat recht in lijn staat met de metaverse.

De bril komt met een force prijs; $3.449, maar de introductie video van de Apple Vision Pro belooft dan ook extreem veel kwaliteit en vernieuwende functies:

Kwaliteit van de Apple Vision Pro

De Apple Vision Pro draait op een M2 Ultra chip en een R1 chip en heeft ongeveer 2 uur aan batterij, tenzij je hem gebruikt aan de lader natuurlijk. Je bestuurt de bril met “natural control” wat inhoudt dat hij door een combinatie van handgebaren, oogbewegingen en spraak commando’s te besturen is. Het speciale aan deze MR-bril is dat je door de zwarte bril de ogen van personen kunt zien, iets wat nooit eerder is voorgekomen.

Wanneer komt de Apple Vision Pro op de markt?

Apple zegt dat de Apple Vision Pro in het begin van 2024 op de markt zal komen in de Verenigde Staten, welke landen hierna als eerst aan de beurt zijn is nog niet bekend.

Beste films om straks met de Apple Vision Pro te kijken

In samenwerking met BingeTime hebben we de top 10 beste VR-films gemaakt!

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer