Beste VR-brillen voor iPhone (IOS) 2023

Lekker een VR-film kijken in bed zonder je telefoon vast te hoeven houden of een VR-game met vrienden spelen. Er zijn steeds meer gave mogelijkheden voor een VR-bril, zo kun je tegenwoordig je smartphone ook tot een VR-bril omtoveren. Er komen tegenwoordig heel wat VR-brillen op de markt voor smartphones, maar toch zien we dat het vooral VR-brillen voor Android smartphones zijn. Er zijn er wat minder voor de iPhone, de meeste kun je ook niet overal kopen. Dus heb ik voor jou de beste VR-bril voor een iPhone geselecteerd (die ik zelf ook gebruik) en een alternatief gezocht voor als die bril uitverkocht is.

VRi Evolution 3s

Bron: VRi

Specificaties

Prijs: €39,90

Console: iPhone 6 of hoger

Geluid: –

Schermtype: Afhankelijk van smartphone

Verversingssnelheid: Afhankelijk van smartphone

Voordelen

+ De lenzen in de bril hebben een ‘blue light’ filter.

+ Magnetische voorklep voor extra comfort.

+ Verstelbare lenzen voor optimale scherpte.

+ Ook voor andere smartphones te gebruiken tussen 3.6 en 6 inch

Nadelen

– Smartphones groter dan 6 inch passen er niet in.

– Lenzen kunnen soms beslaan.

Helaas zijn er voor iPhone niet zoveel VR mogelijkheden, waardoor er ook niet echt een geavanceerde VR bril voor bestaat. De VRi Evolution 3s geeft je de mogelijkheid om jouw telefoon met behulp van ingebouwde lenzen om te toveren tot een VR-bril. Het grootste voordeel van deze VR-bril is dat je een ‘blue light’ filter hebt die ervoor zorgt dat je ogen niet zo snel moe worden. Dit is de meest geavanceerde VR-bril voor een iPhone voor zover dat kan en dat voor een prijs van 39,90!

Alternatieve VR-bril voor iPhone

Specificaties

Prijs: €69,99

Console: iPhone

Geluid: Zit een headset bij

Schermtype: Afhankelijk van smartphone

Verversingssnelheid: Afhankelijk van smartphone

Voordelen

+ Is wireless verbonden

+ Kan ook op een Android phone gebruikt worden

+ Je kunt de lens wijdte veranderen

+ Er past een bril onder

Nadelen

– Moeilijk te verkrijgen

De bril is ontstaan uit 7 jaar aan mobile VR expertise. De bril heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben; Je kunt er een bril onder dragen, je kunt hem gebruiken voor zowel Android als IOS, hij heeft afstelbare lenzen en hoofdsteun, de bril is draadloos en er zijn accessoires op toe te passen. Ook is de bril goed uitgebalanceerd waardoor het zwaartepunt niet volledig aan de gezichtszijde zit. Verder passen er telefoons tussen de 4,7 & 6,3 inch in. Bekijk deze lijst om te zien welke smartphones je ermee kan gebruiken.

Koop hem bij Homido

Toch niet wat je zoekt?

Bekijk de beste VR-brillen voor andere devices:

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer