Beste VR-brillen voor Android 2023

Als je een VR-bril voor je Android telefoon wil gaan kopen, is het nog best een gedoe om de juiste VR-bril te vinden. Er zijn heel wat Android modellen en formaten die in de meeste brillen niet passen. Daarom heb ik de beste VR-bril voor elk device hieronder uitgelicht, met daarbij een alternatief voor als jouw smartphone hier niet tussen staat.

Handige linkjes:

Beste VR-bril voor Samsung phones: Samsung New Gear VR

Bron: Unbox Therapy

Specificaties

Prijs: €139,95

Console: Samsung Galaxy S6 t/m S10

Geluid: –

Schermtype: Afhankelijk van smartphone

Verversingssnelheid: Afhankelijk van smartphone

Voordelen

+ Kan gebruik maken van de Oculus GO app, daardoor veel mogelijkheden.

+ Meer dan 600 games mogelijk

+ Draaiwiel om afstand tussen telefoon en schermlenzen aan te passen

+ Bijgeleverde controller

Nadelen

– Alleen voor Samsung Galaxy smartphones

Als je in bezit bent van een Samsung telefoon heb je geluk, dit is namelijk een van de weinige goede mobiele VR-brillen die er zijn, helaas dus alleen te gebruiken met Samsung telefoons. Hij is te gebruiken met de Oculus Go app wat ervoor zorgt dat je tot meer dan 600 games kan spelen, wat natuurlijk fantastisch is! Ook deze bril heeft een draaiwiel waarmee je de afstand tussen telefoon en lenzen kan aanpassen. Hij is echter wel wat duurder dan de VRi evolution 3s, maar je krijgt er ook heel wat mogelijkheden bij!

Beste VR-bril voor Alcatel, HTC, Huawei, Lenovo, LG, OnePlus, Xiaomi, Sony & Nexus phones: De Homido Prime

Specificaties

Prijs: €69,99

Console: Alcatel, HTC, Huawei, Lenovo, LG, OnePlus, Xiaomi, Sony & Nexus. Zie hier de hele lijst

Geluid: Zit een headset bij

Schermtype: Afhankelijk van smartphone

Verversingssnelheid: Afhankelijk van smartphone

Voordelen

+ Is wireless verbonden

+ Kan ook op een iPhone gebruikt worden

+ Je kunt de lens wijdte veranderen

+ Er past een bril onder

Nadelen

– Moeilijk te verkrijgen

De bril is ontstaan uit 7 jaar aan mobile VR expertise. De bril heeft alles wat je nodig zou kunnen hebben; Je kunt er een bril onder dragen, je kunt hem gebruiken voor zowel Android als IOS, hij heeft afstelbare lenzen en hoofdsteun, de bril is draadloos en er zijn accessoires op toe te passen. Ook is de bril goed uitgebalanceerd waardoor het zwaartepunt niet volledig aan de gezichtszijde zit. Verder passen er telefoons tussen de 4,7 & 6,3 inch in. Bekijk deze lijst om te zien welke smartphones je ermee kan gebruiken.

Koop hem bij Homido

Beste VR-bril die met elke telefoon werkt: Google Cardboard

Vind je de bovenstaande brillen te duur, heb je een telefoon die niet aansluit op een van de brillen? Probeer dan de Google Cardboard, dit is de meest eenvoudige en goedkope van allemaal, waar je zelf eventueel een beetje aan kan knutselen om het te laten werken!

Toch niet wat je zoekt? Bekijk de beste brillen voor andere devices:

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer