Shiba Inu neemt deel aan de metaverse!

Shiba Inu begon als een meme cryptocoin en begint nu daadwerkelijk een serieus metaverse cryptocoin project te worden. Dit realiseren zij met SHIB The Metaverse! Ze maken een virtuele wereld voor hun community, waar leden zich thuis voelen en kunnen socializen. Ze doen dit in samenwerking met een van de betere visualisatiestudio’s in de wereld genaamd; The Third Floor (TTF) om zo een ijzersterke immersive omgeving te maken voor de Shiba Inu Metaverse!

Wat is Shiba Inu?

Voor de mensen die nog niet weten wat Shiba Inu is, het is cryptocurrency op het Ethereumnetwerk die begonnen is als een memecoin (de tegenhanger van Doge coin). Iedereen noemt het een cryptocoin, maar eigenlijk is het een crypto token omdat het niets bijdraagt aan het Ethereumnetwerk zelf. Wil je meer weten over de Shiba Inu token, bekijk dan de video hieronder:

SHIB The Metaverse lands

Door naar SHIB The Metaverse. De Land Sale van de Shiba Metaverse is al geweest, er zijn in totaal 100.595 plots, ze zijn nog niet allemaal verkocht. Verder naar onder laat ik je weten hoe je een landje koopt. De map van de Shiba Metaverse lijkt een beetje op die van Decentraland. Dit is de map van SHIB The Metaverse:

Shiba Inu Metaverse land map
Bron: Shiba Inu

De plots zijn verdeeld in 4 tieren;

 • Tier 4 (Silver Fur) – 0.2 ETH
 • Tier 3 (Gold Tail) – 0.3 ETH
 • Tier 2 (Platinum Paw) – 0.5 ETH
 • Tier 1 (Diamond Teeth) – 1 ETH

Hoe koop je een Shiba Inu plot?

De Early Acces ronde was in de vorm van een BID event. Hiervoor moest je $LEASH of $SHIBOSHI vast zetten in de SHIBA locker om mee te kunnen bieden.

De uiteindelijke aankopen werden met Ethereum betaald had het Shiba Inu team besloten, omdat dit makkelijker om te wisselen zou zijn in dollars om daarmee de ontwikkeling van SHIB The Metaverse te kunnen betalen.

Check de SHIB website om te kijken of er een nieuwe mint fase is begonnen. Is dit niet het geval?

Dan kun je landjes tweedehands kopen op de OpenSea collectie genaamd SHIB YARD.

$SHIB, $LEASH en $BONE

$SHIB, $LEASH en $BONE zijn de coins die in de SHIB metaverse gebruikt gaan worden. Tot nu toe verwachten we dat SHIB gebruikt zal worden als betaalmiddel in de Shiba virtuele wereld en dat je ermee de naam, de afbeelding enz. van het landje zal kunnen aanpassen.

Verder zal $LEASH naar verwachting gebruikt worden voor de in-game experiences die je met jouw Shiba Inu uitvoert.

$BONE is de governance token die je het recht geeft om mee te stemmen in de DAO (Decentralized Autonomous Organisation). Dit betekent dat je met $BONE invloed kan uitoefenen op de toekomstige beslissingen van Shiba Inu.

Wat te doen in SHIB The Metaverse?

In de eerste paar concepten heeft het team van SHIB The Metaverse de volgende interactieve elementen als ideeën benoemd:

 • Gondel tripje
 • Alpine Coaster
 • Vliegvissen
 • Slangen
 • Wandelen
 • Kamperen
 • Watervallen
 • Paddle boarding
 • Kajakken
 • Ballonvaart
 • Dive-in bioscoop

WAGMI TEMPLE vision board & concept

WAGMI TEMPLE Shiba Metaverse vision board
Bron: Shiba Inu
WAGMI TEMPLE Shiba Metaverse concept
Bron: Shiba Inu
WAGMI TEMPLE Shiba Metaverse concept grey
Bron: Shiba Inu

Rocket Pond vision board & concept

Rocket Pond Shiba Metaverse vision board
Bron: Shiba Inu
Rocket Pond Shiba Metaverse concept color
Bron: Shiba Inu
Rocket Pond Shiba Metaverse concept grey
Bron: Shiba Inu
Rocket Pond Shiba Metaverse concept grey 2
Bron: Shiba Inu

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer