De MR-bril van Apple zal in zomer 2023 de markt opkomen!

Volgens een tweet van Ming-Chi Kuo zal de MR-bril van Apple deze zomer eindelijk gelanceerd worden. Ook meldt hij dat er wat software leveranciers zijn die problemen hebben met de levering, waardoor het wel eens laat zomer zou kunnen worden. Naar planning zal de massa productie in Q1 van 2023 beginnen en zullen de eerste modellen in de zomer van 2023 dan daadwerkelijk verspreid worden als de problemen met de leveranciers worden opgelost.

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer