Crypto (geld) van Trust wallet naar Bitvavo overzetten doe je zo

Het is niet altijd even makkelijk om je crypto over te zetten naar een externe wallet, gelukkig is je crypto van Trust wallet naar Bitvavo overzetten niet zo moeilijk met dit stappenplan. Ik laat je zien waar je het juiste wallet adres van Bitvavo kunt vinden en geef je wat extra uitleg over hoe het werkt zodat je zeker weet dat je crypto veilig overgemaakt wordt. Dit stappenplan wordt verricht op een desktop of laptop omdat niet alle functies via de apps mogelijk zijn aan Bitvavo’s kant.

Stap 1: Trust wallet aanmaken

In dit artikel ga ik er eigenlijk vanuit dat je al een Trust wallet hebt, mocht je deze nog niet hebben volg dan het artikel over het aanmaken van een Trust wallet.

Stap 2: Bitvavo wallet aanmaken

Als je nog geen Bitvavo wallet hebt, volg dan het artikel over het aanmaken van een Bitvavo wallet.

Stap 3: Juiste wallet adres in Bitvavo zoeken

Hier gaat het vaak fout. Mensen gebruik het verkeerde wallet adres waardoor ze hun crypto kwijtraken. Elke wallet heeft namelijk een wallet adres per cryptocurrency met een bijbehorende blockchain. Je moet dus goed opletten wat Bitvavo aangeeft als blockchain en zorgen dat je op die blockchain de juiste cryptocurrency verstuurd naar Bitvavo.

Login op Bitvavo en ga naar de cryptocurrency die je vanuit Trust wallet wilt gaan versturen, ga naar “dashboard” en klik je cryptocurrency aan (in mijn geval is dit Ethereum):

Vervolgens klik je op “Deposit”:

Nu geeft Bitvavo aan op welke blokchain de cryptocurrency verzonden moet worden, klik de chain aan en daarna op “Next: View wallet address”:

Nu heb je het wallet adres waar je jouw crypto naartoe kunt sturen:

Stap 4: Van Trust wallet naar Bitvavo overmaken

Ik adviseer je te allen tijde, vooral als je een andere coin kiest dan dat ik nu heb gedaan een test transactie te maken, om ervoor te zorgen dat je niet al je geld in een keer riskeert.

Ga naar je Trust wallet (ik gebruik mijn Trust wallet als browser extensie) en klik de cryptocurrency aan die je wilt verzenden naar Bitavo, zorg dus dit de coin is die je in Bitvavo hebt gekozen om te ontvangen, in mijn geval dus Ethereum op het ERC-20 blockchain van het Ethereum-netwerk (dit is het standaard Ethereum-netwerk):

Klik vervolgens op “Send”:

Vul hier vervolgens je wallet adress in en de hoeveelheid die je wilt versturen, zorg dat je genoeg overhoudt om de gas fee te betalen, klik daarna op preview (je krijgt een scherm waar je alle details ziet voor je het verstuurt:

In het preview scherm controleer je of je op het juiste netwerk zit en klik je vervolgens op “confirm” om de transactie te voltooien:

Vervolgens verzend Trust je crypto naar Bitvavo en zie je in Bitvavo de transactie verschijnen als je de coin aanklikt en naar “Deposit” gaat:

Gefeliciteerd, het is je gelukt!

Als je denkt dat er iets misgaat kun je op “view explorers” klikken:

Je klikt vervolgens het netwerk aan waarop je de crypto hebt verzonden, in mijn geval dus Ethereum:

Je komt dan op de scanner uit van het netwerk waarop je de crypto verzonden hebt. Hier kun je de technische specificaties zien en je transactie nog een keer controleren:

Mocht er iets mis zijn laat het dan weten in de comments onderaan dit artikel, misschien dat ik je kan helpen. Laat het me weten als dit artikel niet meer up-to-date is, dan update ik het.

Crypto van Bitvavo naar Trust wallet

Mocht je je crypto weer terug willen zetten? Volg dan het artikel over crypto van Bitvavo naar Trust wallet overmaken.

Deel:

Meest populaire posts:

Gratis NFT cursus

Ik heb een tijdje terug een NFT handel cursus gekocht die mij daadwerkelijk geld oplevert. Deze cursus heeft nu een gratis training die al een deel  van de gehele cursus blootlegt! 

Money Mastery community

Krijg toegang tot de Money Mastery discord:

  • Crypto, NFT’s, Metaverse, GameFi, wij volgen ze allemaal.
  • Mis nooit meer kansen dankzij de koop- en verkoopsignalen! 
  • Zelf niet urenlang achter de computer hoeven zitten.
  • Leer, investeer en verdien geld, eenvoudig vanaf je telefoon of computer.
Rens van der Wurff

Rens van der Wurff

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair: