Een Trust wallet aanmaken doe je zo

Hoe maak je een Trust wallet aan? Een Trust wallet aanmaken is erg simpel met deze handleiding! Ik heb bij sommige stappen wat uitleg toegevoegd zodat je weet waarom ze iets vragen of nodig hebben en wat je vooral niet moet doen. Volg simpelweg de stappen en het aanmaken van de Trust wallet is binnen 10 minuten gepiept.

Ga naar https://trustwallet.com/browser-extension en download de Trust Wallet Chrome browser extensie:

Klik vervolgens op:

Ga naar Extensies:

Klik op Trust Wallet:

Klik op Create a new wallet:

Kies een wachtwoord, dit wachtwoord is enkel en alleen voor je browser, dus in de app gaat dit wachtwoord niet werken. Dit wachtwoord is er enkel voor bedoeld om hackers en andere personen die toegang hebben tot je pc of laptop te weerhouden van het zien of maken van transacties in je wallet:

Vervolgens moet je jouw Secret Phrase opschrijven. Zorg dat je de Secret Phrase op meerdere fysieke plekken bewaard, zodat je altijd nog een reserve kopie hebt als de ene plek in brand vliegt of de inkt na een paar jaar is vervaagd. Vul jouw Secret Phrase nooit digitaal in, dus niet in notities, niet in je mail, dat is namelijk allemaal te hacken. Zodra je met grote bedragen begint te investeren is het aan te raden je Trust wallet te beveiligen met een hardwarewallet.

Zodra je op start hebt gedrukt druk je op “Got it” en schrijf je de Secret Phrase secuur op:

Daarna druk je op de “proceed” knop en klik je de woorden in de goede volgorde aan om Trust te laten weten dat je ze goed opgeschreven hebt, vervolgens klik je op de “Next” knop.

Daarna kies je of je data wil delen met Trust om de wallet te verbeteren:

Vervolgens krijg je een felicitatie en kun je jouw nieuwe Trust wallet openen:

Gefeliciteerd, het is je gelukt! Heb je vragen? Laat deze dan hieronder in de comments achter.

Crypto van Trust wallet naar Bitvavo versturen

Crypto van Trust Wallet naar Bitvavo

Laat me het weten onderin de comments als je graag je crypto naar een andere wallet wilt versturen, dan maak ik daar ook een handleiding voor! (laat me het ook weten als er een handleiding verouderd is, dan update ik hem!)

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

2 reacties op “Een Trust wallet aanmaken doe je zo”

 1. Ik ben me aan het informeren om een Trust wallet aan te maken. Ik wens om een groot bedrag op mijn Trust wallet te plaatsen, Nu las ik ergens op een site dat het verstandig is om bij grote bedragen geen mobiel app te maken maar om een wallet aan te maken op je laptop of PC…kan u me adviseren of dat waar is dat het veiliger is niet op mobiel app te gebruiken bij grote bedragen

  dank u

  1. Hi L.goosen,

   Als je op je pc de browser extensie van Trust Wallet gebruikt, kun je er een Ledger aan koppelen. Een Ledger is een hardware wallet die ervoor zorgt dat de kans op gehackt te worden erg klein wordt. Dus als je een Ledger koppelt aan de wallet die op je op je pc maakt, dan zou het absoluut een stuk veiliger zijn dan een mobiel zonder Ledger. Voor zover ik weet kun je namelijk nog geen ledger koppelen aan de Trust wallet op je mobiel.

   In dit artikel: https://metaversionary.com/nfts/beveilig-je-metamask-wallet-met-ledger/ kun je meer informatie vinden over wat een Ledger is, wat het doet, waar je er een koopt en hoe je de hardware wallet instelt.

   Als je het mij vraagt, zou ik altijd gaan voor een MetaMask wallet gecombineerd met een Ledger, dit is in mijn optiek nog altijd het best, ik wil graag wel benadrukken dat een Ledger in dat geval wel een must is! Als je hierin geïnteresseerd bent zou je de volgende artikelen kunnen lezen:

   https://metaversionary.com/nfts/het-aanmaken-van-een-metamask-wallet-doe-je-zo/
   https://metaversionary.com/nfts/hoe-zet-je-cryptocurrency-op-je-metamask-wallet/

   Ik hoop je genoeg geïnformeerd te hebben en hoor het graag als je nog vragen hebt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer