Geld op Trust wallet zetten

Helaas is geld op Trust wallet zetten niet zo makkelijk als even met een iDeal transactie geld overmaken naar Trust. De handigste manier om geld op Trust wallet te zetten is om een broker als Bitvavo te gebruiken om met iDeal crypto te kunnen kopen en deze vervolgens naar je Trust wallet te versturen. Gelukkig is dat eenvoudig te regelen met deze handleiding. Ik leg hier en daar wat extra dingen uit om ervoor te zorgen dat je daadwerkelijk weet wat je doet en geen fouten kunt maken.

Stap 1: Een Bitvavo account aanmaken

Als je deze nog geen hebt, volg dan het Bitvavo wallet aanmaken artikel.

Stap 2: Een Trust wallet aanmaken

Als je deze nog geen hebt, volg dan het Trust wallet aanmaken artikel.

Stap 3: Crypto kopen op Bitvavo en overzetten naar Trust wallet

Volg hiervoor het crypto van Bitvavo naar Trust wallet overzetten artikel.

(Laat het me even weten in de comments als er een artikel outdated is, dan update ik hem!)

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer