Het aanmaken van een MetaMask wallet doe je zo

De beste wallet voor NFT’s is MetaMask, omdat deze het meest ondersteund wordt. Ga naar de website van MetaMask en download MetaMask als extensie in je browser.

Druk op ‘Get Started’

Druk daarna op ‘Create a Wallet’:

Kies daarna of je MetaMask wil helpen met het optimaliseren van hun diensten:

Creëer een wachtwoord. Dit is enkel het MetaMask wachtwoord, dit is geen Seed Phrase (Recovery Phrase). Dit wachtwoord is er enkel om te voorkomen dat iemand op jouw computer zomaar op de extensie kan drukken en in al jouw wallets kan. Dit wachtwoord moet je ook per apparaat opnieuw instellen, het is enkel een wachtwoord om de MetaMask extensie te vergrendelen en is dus niet direct verbonden aan jouw wallet.

Na een wachtwoord aangemaakt te hebben kom je bij het verkrijgen van een SeedPhrase:

Doorloop de stappen met MetaMask en schrijf je Secret Backup Phrase, ook wel een Seed Phrase genoemd, ergens op. Zorg dat je de Seed Phrase op meerdere fysieke plekken bewaard, zodat je altijd nog een reserve kopie hebt als de ene plek in brand vliegt of de inkt na een paar jaar is vervaagd. Vul jouw Seed Phrase nooit digitaal in, dus niet in notities, niet in je mail, dat is namelijk allemaal te hacken. Zodra je met grote bedragen begint te investeren is het aan te raden de MetaMask wallet te beveiligen met een Ledger apparaat.

Als het goed is zie je na het verkrijgen van je Seed Phrase jouw wallet:

Gefeliciteerd, je hebt zojuist je eerste wallet aangemaakt!

Met deze wallet kun je nu crypto en NFT’s kopen! Om een NFT te kopen moet je eerst cryptocurrency op je MetaMask wallet zetten.

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer