NFT kopen met Bitvavo doe je zo

Helaas kun je niet direct een NFT kopen op Bitvavo. Je zult eerst cryptocoins moeten kopen op Bitvavo, vervolgens kun je deze overzetten naar MetaMask en kun je met je MetaMask wallet een NFT kopen. Er is helaas nog geen mogelijkheid om NFT’s met euro’s te kopen, dus dit is momenteel de makkelijkste manier. Volg het stappenplan hieronder om eenvoudig en risicoloos jouw eerste NFT te kopen.

Stap 1: Maak een MetaMask account aan

Een MetaMask account geeft je de mogelijkheid om NFT’s te kopen, een Bitvavo wallet kan dit niet. Volg het artikel over het aanmaken van een MetaMask account als je nog geen MetaMask wallet hebt.

Stap 2: Maak een Bitvavo account aan en zet je crypto over

Volg het artikel; Hoe zet je cryptocurrency op je MetaMask wallet? Om een Bitvavo account aan te maken en cryptocurrency over te zetten naar je MetaMask wallet.

Tip: Heb je al een Bitvavo account? Lees voor de zekerheid de stappen van het aanmaken van een Bitvavo account door zodat je weet of je Bitvavo account al aan alle eisen voldoet om crypto over te kunnen zetten naar een externe wallet.

Stap 3: Een NFT kopen

Nu je crypto op je MetaMask wallet hebt staan kun je een NFT gaan kopen. Volg het artikel over; Hoe koop je een NFT? (De link gaat meteen naar het juiste deel van het artikel).

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer