Zo koop je de Qbit cryptocurrency van Project Kwantum

Qbit kopen is echter nog niet zo makkelijk, je zult een Trust of MetaMask wallet moeten aanmaken. Ik zou altijd voor een MetaMask wallet gaan en deze beveiligen met Ledger Nano S, dit zorgt voor de meeste mogelijkheden op de meest veilige manier!

Zodra je een wallet hebt aangemaakt moet je BSC smartnet toevoegen aan jouw MetaMask. Ik heb de linkjes en info onder de video al toegevoegd voor je.

Bron: Cara Harrison

Dit is alle wat je nodig hebt:

New RPC URL: https://bsc-dataseed.binance.org/

ChainID: 56

Symbol: BNB

Block Explorer URL: https://bscscan.com

Je hebt nu de Binance Smart Chain toegevoegd, zorg a.u.b. dat je altijd checkt op welk netwerk je zit voor je iets verstuurd. Als je iets naar het verkeerde netwerk hebt verzonden wat de token niet ondersteund dan ben je jouw coins kwijt en kan niemand je meer helpen! Zit je in de problemen, reageer in de comment sectie, dan kijk ik of je nog te helpen bent, er zijn namelijk wat uitzonderingen!

Nu je een MetaMask wallet hebt die op de Binance Smart Chain kan open je de browser van de DApp (de app van de wallet) en plak je de volgende link:

https://exchange.pancakeswap.finance/#/swap?outputCurrency=0xa38898a4ae982cb0131104a6746f77fa0da57aaa

Vervolgens volg je het volgende filmpje:

Bron: Elephant Crypto

En tadaaa je hebt Qbit gekocht!

Niet vergeten je wallet te beveiligen met een Ledger Nano S of X, voordat je bestolen wordt van je zojuist aangekochte coins!

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer