Kleding passen in virtuele pashokjes, scan jouw lichaam in!

Je hebt het allemaal wel een keer gehad, je bestelt kleding online en hebt geen idee hoe het kledingstuk je gaat staan. Of het past, of het de juiste vorm heeft, of het je lichaam siert. Je kunt de kleding pas thuis passen en moet vervolgens alles wat niet past terugsturen, frustrerend! Ook is het op het gebied van duurzaamheid niet bepaald wenselijk en kost het je vaak ook nog eens geld. Daar komt naar verwachting binnen een jaar een oplossing voor;

Wat nou als je jouw lichaam in kan scannen, deze kan uploaden naar de webshop waar jij jouw kleding besteld en je vervolgens de kleding digitaal kan passen! Je krijgt dan een 360 graden view van jezelf in het kledingstuk dat je wilt passen, een stuk beter dan een mirror view toch? Nu denk je van; Ja maar zover is de technologie toch nog helemaal niet? Het tegendeel is bewezen, aanschouw:

Het bedrijf Texel is bezig met het mogelijk maken van dit concept. Ze hebben een 3D scanner gemaakt die dichtbij precisie komt. Momenteel kun je voornamelijk zien of de mouwen aan zouden sluiten op je armen en hoelang een shirt onder je broek uitsteekt. Op ten duur kunnen ze de precieze vormen en plooien van een shirt ook projecteren op je lichaam waardoor je een 1 op 1 resultaat krijgt.

Kan ik investeren in deze technologie?

Yes dat kan. Helaas is het niet zomaar mogelijk om te investeren in Texel, maar het is wel mogelijk om te investeren in een andere aanbieder die volledig gericht is op de Metaverse. Deze aanbieder is MetaHero:

Ze hebben hun eigen cryptocoin waar je in kan investeren, genaamd HERO. Zorg wel dat je altijd je eigen onderzoek doet!

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

1 reactie op “Kleding passen in virtuele pashokjes, scan jouw lichaam in!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer