Voedsel bestelpalen in de Metaverse met drone bezorging

Over 5 jaar zal een klein deel van de bevolking amper meer uit hun kamer komen, omdat ze grotendeels in de Metaverse leven. Dit klinkt nog heel vaag maar het werkt als volgt; De Metaverse is een verzameling van digitale werelden, deze werelden trekken bezoekers aan met experiences zoals games waar een Play-to-Earn model achter zit. Het enige wat deze mensen nog nodig hebben is eten, er is bijna niets anders waar ze hun kamer nog voor uit komen, de virtuele voedsel bestelpalen zijn daarvoor de oplossing.

De gedachte erachter

Vanwege het Play-to-Earn model is het mogelijk om te gamen en geld te verdienen tegelijkertijd. Wat ervoor zorgt dat er al een paar basisbehoefte van de mens zijn vervuld in de Metaverse. Zodra de mens zich kan vermaken, kan socializen en kan werken in een virtuele wereld zijn er nog een paar basisbehoefte te vervullen om te zorgen dat hij of zij de hele dag in de virtuele wereld blijft. Volgens de piramide van Maslow zijn dit de lichamelijke behoefte: Zuurstof, eten, drinken, slaap, ontspanning & beweging.

Piramide van Maslow

Zuurstof ademt een mens simpelweg in terwijl hij of zij in de virtuele wereld zit.

Nu is er aan slaap niet veel te doen, een mens heeft nu eenmaal slaap nodig, dus de mens zal op dat moment uitklokken in de virtuele wereld.

Ontspanning & beweging zijn met games te realiseren, door bijvoorbeeld virtuele sporten te spelen zoals tennis.

Je voelt hem denk ik al aankomen, het enige wat een mens dan nog nodig heeft om in die virtuele wereld te blijven is eten. Zodra een mens eten nodig heeft zal hij of zij toch echt naar de koelkast moeten lopen en de tijd moeten nemen om eten klaar te maken.

Dus wat is het eerste wat bedrijven gaan doen om ervoor te zorgen dat jij in die virtuele wereld blijft?

Mogelijkheden bieden om in de virtuele wereld eten te bestellen. En tadaaa, zo ontstaan virtuele bestelpalen voor voedsel.

Bron: CSGlobe

Stel je voor je loopt in een virtuele wereld rond, hebt honger en ziet een McDonalds bestelpaal staan met allerlei verleidelijke 3D burgers, kun jij jezelf tegenhouden?

Deze voedsel bestelpalen in de Metaverse geven je dus de mogelijkheid om eten & drinken te bestellen in de virtuele wereld waar je in zit. Vervolgens bezorgen ze dit tegen die tijd met een drone door het raam van jouw kamer om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk tijd kwijt bent aan eten & drinken en zo lang mogelijk tijd kan besteden in de virtuele wereld.

Grote kans dat er ook nieuw soort postbussen komen die speciaal gemaakt zijn voor drones. Deze postbussen zullen een soort plateau zijn wat je aan jouw raam kan monteren, waar de drones de levering makkelijk op kwijt kunnen.

Deze trend zal gepaard gaan met de mens die steeds kleiner gaat wonen omdat ze simpelweg steeds minder ruimte nodig hebben, omdat ze in de Metaverse leven.

Je kunt dit ook zien als een tijdelijke oplossing voor klimaatverandering en overbevolking van de wereld. Hoe kleiner mensen gaan wonen, hoe meer mensen we kwijt kunnen en hoe minder elektriciteit en gas er nodig is per persoon om huishoudens draaiend te houden.

Deel:

Meest populaire posts:

Rens

Rens

Metaverse & Tech enthousiast! Business Innovator van oorsprong, gaat goed op efficiëntie en heeft een hart voor technologie.

Ik heb een hekel aan dit soort meldingen, maar zal het zelf helaas ook moeten doen: Alle uitingen van dit platform komen voort uit mijn eigen mening en zijn dus geen financieel advies! Houd a.u.b. in de gaten dat de Metaverse, crypto  & NFT markt snel beweegt, waardoor sommige informatie achterhaald kan zijn. Doe altijd je eigen onderzoek! Gr. Rens.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar ben je naar op zoek?

Meest populair:

Meta Quest 3

De Meta Quest 3 komt eraan

Meta brengt de Meta Quest 3 (ook wel Oculus Quest 3 genoemd, Oculus is overgenomen door Meta (Facebook)) aankomende herfst op markt. Deze MR(Mixed Reality)-headset

Lees meer